DS raspustio omladinu i više opštinskih odbora zbog "neposlušnosti"

Predsedništvo Demokratske stranke (DS) raspustilo je danas izabran podmladak stranke, zbog, kako Tanjug saznaje, "neposlušnosti".

Izvor: B92

Subota, 30.11.2019.

16:42

DS raspustio omladinu i više opštinskih odbora zbog

Prema izvoru agencije, podmladak DS-a raspušten je jer nije prošao kandidat predsednika Zorana Lutovca.

Pre sednice Predsedništva, održan je Glavni odbor DS-a kojem nisu prisustvovali "stari, najugledniji članovi stranke", a jedan deo je napustio sednicu.

Događaje u DS-u mediji danas ocenjuju kao puč kojim je njen bivši lider Dragan Ðilas definitivno preuzeo kontrolu nad tom strankom.

Raspušteno više opštinskih odbora

Predsedništvo Demokratske stranke (DS) raspustilo je danas, zbog "neposlušnosti" i više opštinskih odbora stranke u Beogradu, saznaje Tanjug.

Prema izvoru agencije, raspušteni su odbori DS-a u opštinama Palilula, Stari grad, Savski venac, Zemun, Novi Beograd i Voždovac.

Raspušteno je i nedavno izabrano rukovodstvo podmlatka, takođe zbog neposlušnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: