Pucnjava i oružana pljačka kod Leposavića: Tri vozila izgorela, potera za razbojnicima VIDEO

Vozilo firme za prevoz novca "Henderson" opljačkano je danas u mestu Dren, nedaleko od Leposavića.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 28.11.2019.

13:03

Pucnjava i oružana pljačka kod Leposavića: Tri vozila izgorela, potera za razbojnicima VIDEO
Printskrin/ TV Prva

Tri radnika "Hendersona" povređena su u napadu, a posle ukazane lekarske pomoći u Kliničkom centru u severnoj Kosovskoj Mitrovici, pušteni su na kućno lečenje, prenosi Kosovo onlajn.

Policija je pokrenula operativni plan "Čelični prsten" i intenzivno traga za razbojnicima koji su u četvrtak u mestu Dren, nedaleko od Leposavića, napali transport novca firme "Henderson".

Prema rečima Branislava Radovića, portparola Kosovske policije za region sever, obaveštene su sve patrole, a na mesto oružanog prepada upućena je Interventna jedinica iz severnog dela Kosovske Mitrovice, sa dva vozila.

"Prema informacijama koje imamo, osumnjiceni beže belim kombijem, potera je u toku i usmerena je ka podnožju Kopaonika, odnosno mestima Belo brdo i Baziće", potvrdio je Radović za Tanjug.

On je rekao da su u napadu na kombi učestvovala dva putnička automobila, "reno megan" jagodinskih registarskih tablica i drugo vozilo koje još nije identifikovano.
Prilikom napada pucali su i pljačkaši i obezbeđenje firme "Henderson", a u potpunosti su izgorela i tri vozila, kombi i dva putnička automobila koja su pljačkašima poslužila da prepreče magistralni put, piše Kosovo onlajn.

Još se ne zna koliko novca je odneto.

Saobraćaj u mestu Dren je u blokadi i stvorile su se duge kolone vozila.

Inače, vozila "Hendersona" u još dva navrata bila su meta napada pljačkaša u tom delu severa Kosova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: