Sarajevo: Ugašen požar u tržnom centru

Požar koji je ranije večeras izbio u ugostiteljskom objektu tržnog centra BBI u Sarajevu ugašen je, a povređenih osoba nije bilo.

Izvor: B92

Petak, 22.11.2019.

20:45

Sarajevo: Ugašen požar u tržnom centru
Ilustracija: Depositphotos/antiksu

Profesionalna vatrogasna brigada Kantona Sarajevo primila je dojavu o požaru i njihove ekipe uspešno su ugasile vatru.

Ubrzo nakon što je izbio požar evakuisani su svi posetioci iz tržnog centra.

Uzrok večerašnjeg izbijanja požara je eksplozija neispravne plinske boce koja je dovela do širenje vatre, najvećim delom u letnjoj bašti objekta, preneo je portal Klix.ba.

Na sreću, niko u požaru nije povređen. Brzom reakcijom osoblja kafe bara Kordoba svi posetioci objekta brzo su evakuisani, a brzo je usledila i evakucija posetilaca i radnika BBI centra.

Iz Profesionalne vatrogasne brigade Kantona Sarajevo potvrdili su da je požar uspešno ugašen.

"Tri vozila s našim ekipama izašla su na teren nakon dojave o požaru. Na mestu događaja zatekli smo letnju baštu u plamenu. Kroz nekoliko minuta uspeli smo da lokalizujemo i ugasimo požar", kazali su nam sarajevski vatrogasci.

Kolika materijalna šteta je pričinjena u kafe baru još nije poznato, ali u velikoj meri su zahvaceni i gornji spratovi, kao i fasada BBI centra.

Policija će na mestu događaja obaviti uviđaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: