Policija rešila slučaj pokušaja otmice fudbalera: Nađen i njegov ukradeni "BMW"

MUP rasvetlio slučaj pokušaja otmice fudbalera Alekse Terzića. Uhapšena još jedna osoba, a pronađeno je i vozilo kojim su upravljali.

Izvor: B92

Petak, 22.11.2019.

08:23

Policija rešila slučaj pokušaja otmice fudbalera: Nađen i njegov ukradeni
Foto: chalabala/depostitphotos.com

Sumnja se da je M. J, zajedno sa tri osobe koje je policija juče uhapsila, na raskrsnici ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada, oduzeo vozilo marke "BMV" kojim je upravljao Aleksa Terzić.

Kako se sumnja, oni su vozilom marke "audi" preprečili put automobilu kojim je upravljao oštećeni i uz upotrebu fizičke sile oduzeli njegovo vozilo. Potom su, kako se sumnja, oštećenom zadali više udaraca, a oteli su mu i novčanik sa novcem i ličnim dokumentima.

Prilikom hapšenja policija je kod jednog osumnjičenog pronašla vozilo "audi" koje su koristili prilikom izvršenja krivičnog dela, kao i novčanik sa dokumentima oštećenog.

Takođe, policija je pronašla i oduzeto vozilo marke "BMV".

Osumnjičenom M. J. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: