"Odlazak Ugljanina na poklonjenje Kurtiju akt najdubljeg ljudskog i moralnog posrnuća"

Siguran sam da se naši sugrađani Bošnjaci stide Ugljaninovog podilaženja Kurtiju, saopštio direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić.

Izvor: B92

Petak, 22.11.2019.

07:30

screenshot/Prva

On je tako prokomentarisao poruke nakon susreta Sulejmana Ugljanina i Aljbina Kurtija u Prištini.

On je tako prokomentarisao poruke nakon susreta Sulejmana Ugljanina i Aljbina Kurtija u Prištini.

"Bošnjaci u Raškoj oblasti su lojalni građani Srbije i doživljavaju je kao svoju otadžbinu, tako da Sulejman Ugjanin danas nije sa Aljbinom Kurtijem razgovarao u njihovo ime", naveo je direktor Kancelarije za KiM u saopštenju koje je sinoć dostavljeno medijima.

On je ocenio da je "odlazak Ugljanina na poklonjenje Kurtiju akt najdubljeg ljudskog i moralnog posrnuća jednog čoveka koji je od Srbije dobio sve, uključujući svojevremeno i ministarsku funkciju, tako da je on poslednji koji ima pravo da govori o navodnom obespravljivanju Bošnjaka u našoj zemlji".

"Istina, Ugljanin je bio diskriminisan od Srbije, ali pozitivno, jer sasvim mu je nezasluženo pripao ministarski resor i poslovi u vezi sa regionalnim razvojem, i na tom radnom mestu nije pokazao ništa osim nesposobnosti i nekompetencije", zaključio je Đurić.

Predsednik Stranke demokratske akcije Sandžaka Sulejman Ugljanin informisao je juče lidera Pokreta Samoopredjeljenje i kandidata za kosovskog premijera Aljbina Kurtija o zahtevu za poseban status Sandžaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: