U petak ujutru moguća obustava linije "BG voza" zbog iskakanja vagona

Zbog iskakanja pet teretnih kola u železničkoj stanici Ripanj, saobraćaj na ovom železničkom pravcu trenutno je u prekidu.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.11.2019.

22:19

U petak ujutru moguća obustava linije
Foto: Depositphotos/Mehaniq/Ilustracija

Ako se saobraćaj ne uspostavi tokom noći jutarnji vozovi za i iz Mladenovca neće saobraćati, saopšteno je iz gradskog Sekretarijata za javni prevoz.

Sekretar za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darko Glavaš pojasnio je da su ekipe „Železnica Srbije” na terenu i intenzivno rade na otklanjanju problema.

"Radimo na tome da se železnički saobraćaj na ovoj deonici hitno uspostavi, kao i jutarnje linije „Bg voza” koje su značajne za funkcionisanje kompletnog javnog prevoza u gradu. U stalnoj smo vezi sa „Železnicama Srbije” i činimo sve napore da pomognemo u prevazilaženju problema. Ukoliko se problem ne otkloni tokom noći jutarnji polasci „Bg voza” na ovoj deonici neće biti ostvareni", rekao je on.

On je naveo da će o svim promenama u saobraćaju sugrađane obavestiti na vreme.

"Unapred se izvinjavamo i molimo za razumevanje jer činimo sve napore da se ovaj problem što pre pravaziđe", kazao je Glavaš, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: