Otkriven identitet fudbalera čija otmica je sinoć pokušana i svi detalji

Beogradska policija uhapsila dvojicu mladića zbog sumnje da su noćas oko tri sata na Novom Beogradu pokušali da otmu fudbalera A.T. (20), saznaje "Blic".

Izvor: Blic, Veèernje novosti

Sreda, 20.11.2019.

08:43

Otkriven identitet fudbalera čija otmica je sinoć pokušana i svi detalji
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Prema pisanju tog lista mladići su uhapšeni u Kaluđerici.

Prema saznanjima "Blica", prvo je u saobraćaju došlo do svađe, a zatim i do udesa kada je "audi" udario u "BMW" fudbalera, u kom je on bio sam. Kada je fudbaler izašao iz automobila, oni su pokušali da ga ubace u gepek, međutim, uspeo je da ih savlada i da im pobegne.

Dvojica mladića su nakon toga uzeli njegov auto i pobegli ka naselju Kaluđerica, gde su kasnije i uhapšeni, nakon što je A.T. prijavio slučaj policiji.

Beogradski mediji su naveli da je reč o Aleksi Terziću, fudbaleru italijanske Fjorentine, uz napomenu da je otmica pokušana kada se Terzić vraćao s utakmice mlade reprezentacoje Srbije koja je igrala protiv Rusije u Nišu.

Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu uhapšene su dve devojke i jedan mladić zbog sumnje da su pretukli fudbalskog reprezentativca Aleksu Terzića (20) i slomili mu nos, dok se za četvrtim napadačem i dalje traga. Uhapšenima N. S. (22), D.I. (21) i E.J. (19) određeno je zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti izvedeni na saslušanje kod tužioca.

Njima se na teret stavlja da su izvršili krivično delo razbojništvo, precizirao je za Tanjug portparol tužilaštva Ivan Marković.

Kako pišu "Novosti", napadača je bilo troje. List ističe i da je fudbaler zadobio lakše telesne povrede: frakturu nosa, iščešenje ruke, hematome na glavi i licu.Isti list navodi i da je Terzić, po povratku iz Niša, na autoputu oko Autokomande primetio "Audi A6" da ga prati i da se unosi u njegov automobil marke "BMW" italijanskih tablica.

Procenio je da nije bezbedan i ubrzao, ali su napadači krenuli da ga jure i da voze paralelno sa njim tražeći mu da otvori prozor što je on i učinio. Tada su od njega tražili da stane i da im da 5.000 evra.

Terzić je nastavio da vozi i u jednom momentu, već na Novom Beogradu, udario u taksi koje se našao na putu. Tu je trka prestala i usledio je fizički napad. Dva momka su izašla iz "A6", izvukla ga iz automobila i nanela mu lakše telesne povrede.

Svemu tome je svedočio taksista, koji je bio priseban i pozvao policiju. Policija i hitna pomoć su brzo stigli na lice mesta, a napadači su pobegli. Terzić je prevezen u Zemunsku bolnicu gde su mu ustanovljene povrede.

U audiju "A6" je bila i devojka, koja je rano jutros uhapšena sa jednim momkom, dok se za drugim još traga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: