"Priština u šoku": Rama objavio video-snimak s mapom Kosova u okviru Srbije VIDEO

Edi Rama je na svom profilu na Fejsbuku objavio video-zapis u kojem se u jednom trenutku prikazuje mapa na kojoj je tzv. Kosovo u okviru Srbije.

Izvor: Tanjug

Utorak, 19.11.2019.

15:19

Foto: EPA/ CYRIL ZINGARO

Kako navode mediji, Priština je "u šoku".

"Premijer Republike Albanije Edi Rama upravo je objavio mapu na kojoj je prikazana Republika Kosovo u okviru teritorije Srbije", prenela je prištinska Gazeta ekspres.

Rama je uobičajeno svojim pratiocima na Fejsbuku požeo dobro jutro na Fejsbuku, uz video-zapis koji prikazuje mapu radova i ulaganja u obezbeđivanje 24-časovnog snabdevanja vodom u ruralnim oblastima od, kako je naveo, "severa do juga“ Albanije.

"Ono što brine, kao što možete primetiti, jeste da je teritorija Republike Kosovo ostavljena unutar Srbije", piše Ekspres.

Ali, kako piše Gateza ekspres, videvši takav skandal, Rama je izmenio snimak tako da se cela mapa nije mogla videti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: