"Hronično sam bolestan, novinari s tim nemaju veze" VIDEO

Beograd -- Predsednik Srbije, na konferenciji za medije, odgovorio na komentare da je novinar N1 kriv za njegov iznenadni odlazak na VMA.

Izvor: B92
Podeli
Tanjug, Rade Prelić
Tanjug, Rade Prelić

Upitan od novinara N1 TV da prokomentariše navode da je novinar te televizije Miodrag Sovilj "kriv" što je u petak po podne primljen u bolnicu i da li je ispravno okriviti novinare, Aleksandar Vučić je odgovorio: "Nikakve veze čovek s vaše televizije nema s mojim zdravstvenim stanjem."

"Ja sam ja sam hronično bolestan čovek", dodao je Vučić. Objasnio je i da je na konferenciju došao pod terapijom, celodnevnom i da to nije nikakva tajna.

"Da li mi smeta kada neko ko bi trebalo da bude novinar kaže - nemoj da se baviš tim poslom ako ne možeš da podneseš - mogu. Radujem se jer uz pomoć tih pitanja lakše objašnjavam narodu razliku između istine i laži", rekao je Vučić.

"Dakle, moje zdravstveno stanje nema veze sa N1. To su moji problemi. Nisam neko s najboljim zdravljem, ali dok imam energije boriću se. Da ne pričam sad kolika mi je pretkomora, za to su potrebne godine, a ne jedan dan, koji mi je doneo toliko političkog zadovoljstva", rekao je Vučić.

Rekao je i da nikada nije bežao od pitanja, jer mu "ona pružaju veliku priliku da na nabolji način raskrinka neistine pojedinih medija i laži protivnika".

"Meni ne postoji bolja prilika nego da, kada izađete s neistinama, meni omogućite prostor da ukažem na to koliko nemate argument. Suština uspeha koji sam imao do sada je u tome što nikada nisam bežao, skrivao se ili sklanjao pod tepih probleme, i jer sam se borio i odgovarao, zahvaljujući istini i argumentaciji napornog rada i uvek pobeđivao bez problema", kazao je Vučić.

Prema njegovim rečima, uvek je tako pobeđivao protivnike. "Uvek sam bio i uvek ću biti spreman i neka se ne raduju, pobediću ih sve zajedno, argumentima, jer većini nije stalo do pitanja već do marketinga", zaključio je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 124 idi na stranu