Ranjeni migrant u životnoj opasnosti

Policijska uprava primorsko-goranska saopštila je da je migrant kojeg je hrvatska policija ranila u subotu u Gorskom kotaru u životnoj opasnosti.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 18.11.2019.

14:41

Ranjeni migrant u životnoj opasnosti
Ilustracija: Depositphotos/ zx6r92

Lekari se bore za njegov život.

Navodi se i da je, prema informacijama dobijenim od KBC Rijeka, stanje ranjenog migranta stabilno.

Istraga o ovom ranjavanju, prenose hrvatski mediji, završena je juče po podne.

U istrazi su pronađeni i izuzeti predmeti od interesa za dalje sprovođenje postupka, a na osnovu naloga nadležnog državnog tužilaštva i vestačenja.

Policija navodi da nastavlja istragu radi utvrđivanja svih relevantnih okolnosti, odnosno činjenica vezanih za stradanje nezakonitog migranta, ali i lakše povrede nanete jednom policijskom službeniku.

Ranjeni migrant je bio u grupi stranih državljana, njih 17, koje je policija terala u subotu, istraga je utvrdila da su oni ilegalno ušli u Hrvatsku.

S obzirom na to da tokom tog postupka nijedan od njih nije izrazio nameru za podnošenjem zahteva za međunarodnom zaštitom u Hrvatskoj, pokrenut je postupak njihovog vraćanja u Bosnu i Hercegovinu, odakle su i došli u Hrvatsku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: