Kraj višesatne drame u BG: Policajac se predao VIDEO

Muškarac koji se danas zabarikadirao u stanu u Ulici vojvode Vlahovića u Beogradu i pretio da će se ubiti, posle višesatnih pregovora predao se policiji.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.11.2019.

17:27

Kraj višesatne drame u BG: Policajac se predao VIDEO
FOTO: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

Ranije danas, naoružani muškarac zatvorio se u stanu u voždovačkom naselju u Ulici vojvode Vlahovića i pretio da će izvršiti samoubistvo.

On je potom izašao na terasu i preskakao s jednog dela na drugi.

Radi se o policajcu B. S. (42).

Brojne policijske ekipe, Hitna pomoć, vatrogasci, kao i specijalni pregovarački tim MUP-a bili su na mestu dešavanja i sve vreme pokušavali da komuniciraju smuškarcem na terasi.

On je u jednom trenutku s terase stana viknuo da neće nikoga da vidi, posle čega je policija zamolila medijske ekipe da se pomere.

Drama je trajala punih osam sati, a muškarac se potom predao kolegama.

Kako je saopštio MUP, supruga i sin muškarca koji se nalazio u stanu su nakon svađe izašli napolje.

Novosti prenose da je jedino sigurno da do sada taj policajac nije bio prijavljivan zbog porodičnog nasilja, kao i da će se pravi uzrok današnje drame tek utvrditi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: