Još jedan protest u Barseloni: Okupljeni na glavnoj železničkoj stanici FOTO VIDEO

Više desetina demonstranata okupilo se na glavnoj železničkoj stanici u Barseloni kako bi ponovo izrazili nezadovoljstvo zbog presuda za devet lidera.

Izvor: Tanjug

Subota, 16.11.2019.

17:51

Još jedan protest u Barseloni:  Okupljeni na glavnoj železničkoj stanici FOTO VIDEO
Foto: EPA-EFE/ TONI ALBIR

Na jednoj od objavljenih fotografija vidi se muškarac koji sedi ispred policije, a Rojters navodi da je došlo do čarki između manjeg broja učesnika protesta i policije.

Demonstranti su se okupili nakon što je separatistička grupa, poznata kao CDR, pozvala ljude da se pojave na devet železničkih stanica širom Barselone.

Međutim, policija je saopštila da je protest bio ograničen na jednu stanicu i da je rasterala demonstrante posle sat vremena, a oni su se potom pridružili većoj grupi, koja se okupila ispred stanice.

Neki od njih su mahali separatističkim zastavama, ali niko nije uhapšen, a tranzitne usluge normalno su funkcionisale, navode zvaničnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: