Pitali Plenkovića da li mu je "laknulo što srpski predsednik Vučić ne dolazi u Zagreb"

Premijer Andrej Plenković izjavio je da s predsednikom Srbije nije razgovarao i da je Aleksandar Vučić sam odlučio da ne dođe u Zagreb na Izborni kongres EPP.

Izvor: B92

Petak, 15.11.2019.

16:33

Pitali Plenkovića da li mu je
Foto: EPA-EFE/ DANIEL KASAP

Plenković je, u intervjuu za hrvatsku RTL TV, upitan da li mu je "laknulo što srpski predsednik Vučić ne dolazi u Zagreb", odgovorio da je "odluka (Vučića) o tome da ne dođe na skup očito njegova jer je on poslao dopis", prenela je Hina.

Izborni kongres EPP biće održan od 19. do 21. novembra, a nakon medijske hajke koja je u Hrvatskoj povedena zbog dolaska predsednika Srbije, kome je poziv uputio predsednik te partije Žozef Dol, Vučić je odlučio da ne putuje u Zagreb.

O takvoj odluci i razlozima zbog kojih je doneo takvu odluku, Vučić je juče uputio pismo Dolu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: