"Mektić je i dalje samo Vlah za jednokratnu upotrebu"

Član Predsedništva Hrvatskog narodnog sabora Mario Karamatić oglasio se povodom poteza ministra bezbednosti BiH Dragana Mektića.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 11.11.2019.

17:16

On je poručio Mektiću da je "džaba pocepao boračku knjižicu Vojske Republike Srpske", jer je i dalje, kako je rekao, samo "Vlah za jednokratnu upotrebu političke saraj-čaršije".

"Koliko god Mektić misli da je cepajući ovu knjižicu i 'boreći' se za BiH, kako sam reče, a ne za Republiku Srpsku, postao 'patriota' po meri 'tamnog vilajeta', odnosno političke saraj-čaršije, uzimam sebi za pravo da mu poručim dve stvari - ne mogu zamisliti da ja ili bilo ko od mojih saboraca pocepa iskaznicu HVO-a i džaba je pocepa, Dragane... nisi njihov i nikada nećeš biti, samo si Vlah za jednokratnu upotrebu", napisao je Karamatić na svom Fejsbku.

Karamatić je ocenio da se granica do koje su Srbi i Hrvati spremni da idu da bi dobili "halal certifikat" od "saraj-političke čaršije" vremenom sve više i više pomera.

"Danas je Dragan Mektić poderao boračku knjižicu VRS-a za koju se borio da bi se još malo dodvorio Bakiru Izetbegoviću i paraobaveštajnim strukturama SDA i međunarodne zajednice koje ga drže u životu dok Tužilaštvo BiH ne počne da radi svoj posao, a počeće, pre ili kasnije", naveo je Karamatić.

On je dodao i da ne manjka Srba i Hrvata koji su verno služili "saraj-čaršiji" da bi na kraju od nje bili odbačeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: