Pokušaj oružane pljačke kladionice u Kruševcu, počinioci pobegli

U kladionici "Pin bet" u kruševačkom naselju Parunovac, noćas oko tri sata, četvorica maskiranih razbojnika pokušali su oružanu pljačku, javlja RTS.

Izvor: B92

Nedelja, 10.11.2019.

16:41

Pokušaj oružane pljačke kladionice u Kruševcu, počinioci pobegli
Ilustracija: Depositphotos/pio3

Trojica muškaraca naoružani pištoljima i puškama ušla su u kladionicu, uz povik da je reč o pljački i zatražili da im se novac preda, dok je četvrti, kako je pokazao snimak sigurnosnih kamera ostao napolju.

Pošto je radnik odbio, isprva misleći da je reč o maskaradi u "beloj nedelji", jedan od razbojnika je ispalio hitac upozorenja, dok je drugi u znak pretnje puškom krenuo ka njemu.

Radnik je zaklon potražio na podu, držeći kasu, koja se, u pokušaju da mu je otmu, otvorila i novac se rasuo.

Neuspeli pokušaj pljačke razbojnike je naterao na beg, nakon čega su radnik i trojica gostiju, koji su svedočili nesvakidašnjoj sceni, zatvorili objekat i alarmirali policiju.

Za počiniocima se intenzivno traga, navodi RTS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: