Vučić o opoziciji: Ne nipodaštavaj, dođi, vidi, pa oceni...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je pred otvaranje istočnog kraka Koridora 10 da ne može da dozvoli da bude nipodaštavan bilo čiji rad i trud.

Izvor: Tanjug
Podeli
FOTO TANJUG / SAVA RADOVANOVIC / jd
FOTO TANJUG / SAVA RADOVANOVIC / jd

"Sediš, ne radiš ništa i onda pljuneš onog ko radi, to ne mogu da podnesem, to boli. Dođi, pa vidi i onda oceni", dodao je Vučić.

On je o kritikama bivšeg predsednika Borisa Tadića u vezi s tim ko je zaslužan za izgradnju Koridora razgovarao sa ministarkom građevinarstva Zoranom Mihajlović koja se ranije danas i sama oglasila tim povodom, navodeći sve podatke ko je koliko novca uložio i šta je tačno uradio.

"Nije sporno, svi su pozvani danas. Zahvalan sam za sve ono što nije uradio", rekao je ironično Vučić i dodao da je bivša vlast platila 36,5 miliona evra a aktuelna 440 milioan evra i da će morati još 30 ili 40 miliona evra da plati.

Naveo je da će na novom putu bezbednost za vozače i putnike biti na najvišem nivou a ministarka Mihajlović je dodala je ugrađena najsavremenija operama.

"Zaista sam ponosan. Ali, čekam sad da opet dođu i da kažu da neka linija nije lepa", rekao je Vučić i dodao da njega to ljudski boli i da ne može da dozvoli da se neko ko je ulagao trud i rad bude nipodaštavan.

Vučić je naveo da su mu neki srpski građani, koji žive u Švajcarskoj, a ovih dana dolazili u Srbiju na slavu i putovali putem Miloš Veliki, rekli da izgleda bolje nego u Švajcarskoj, zbog čega je ponosan.

strana 1 od 105 idi na stranu