Stravična smrt tokom hapšenja El Čapovog sina: Policajac izrešetan sa 155 metaka

Nastradali policajac bio je član meksičke jedinice koja je bila zadužena za operaciju izručenja Ovidija Guzmana, sina kralja droge Hoakima El Čapa Guzmana.

Izvor: B92

Petak, 08.11.2019.

09:48

Stravična smrt tokom hapšenja El Čapovog sina: Policajac izrešetan sa 155 metaka
Ilustracija: Depositphotos/ chalabala

Hapšenju je prethodio incident 17. oktobra kada su se sukobili članovi kartela Sinaloa i policija, kada je Guzman uhapšen, ali ubrzo pušten na slobodu.

Vlasti zadužene za ovaj slučaj nisu utvrdile ko direktno stoji iza ovog napada, sumnja se na organizovanu kriminalnu grupu, ali detaljnije informacije će biti objavljene nakon istrage.

Na uznemiravajućem snimku se vidi kako naoružani napadači otvaraju vatru na policajca u momentu kada automobili staju jedan kraj drugog:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: