Petak i produženi vikend: Gužve na auto-putevima, savetuje se oprez

Očekivano, kraj radne nedelje i početak produženog vikenda donosi pojačan intenzitet saobraćaja na svim frekventnijim putnim pravcima.

Izvor: Tanjug
Podeli
Ilustracija: Depositphotos/ Anyaberkut
Ilustracija: Depositphotos/ Anyaberkut

AMSS upozorava da usporenu vožnju treba očekivati na auto-putu kroz Beograd, u smeru ka Nišu, ali i u smeru ka Šidu, gde se u zoni aerodroma Nikola Tesla dogodila saobraćajna nezgoda.

Na pojačan saobraćaj treba računati i na Obrenovačkom putu ka auto-putu Miloš Veliki, zatim na Obilaznici oko Beograda, u zoni tunela Straževica ka Bubanj potoku, a slična situacija očekuje vozače i na Ibarskoj magistrali, jedan kilometar pre skretanja za Lazarevac iz pravca Beograda, gde se vozila usled nezgode naizmenično propuštaju.

Prema informacijama Puteva Srbije, na naplatnim stanicama nema zadržavanja, a tako je i na putničkim terminalima na graničnim prelazima.

Iz Uprave granične policije upozoravaju na duža zadržavanja na teretnim terminalima, pa tako teretna vozila na Horgošu čekaju 120 minuta, koliko se čeka i na prelazu Sremska Rača, dok se na Kelebiji čeka 300 minuta.

strana 1 od 117 idi na stranu