Vučić prihvatio šalu: Od ćevapa do punjenih paprika

Fotografija s naloga BudućnostSrbijeAV na Instagramu predsednika Vučića kako se pred put u Ženevu okrepljuje punjenim paprikama inspirisala šalu na internetu.

Izvor: B92

Petak, 08.11.2019.

15:47

Vučić prihvatio šalu: Od ćevapa do punjenih paprika
Foto: Instagram profil/Buduænost Srbije AV

Fotografija s opisom "Punjene paprike kao okrepljenje pred put u Ženevu" poslužila je stranici "Negujmosrbski" da pokaže kako se "živi" pre i posle plate.

Na pomenutoj stranici objavljena je slika Vučiča koji je tada kao premijer Srbije ugostio novinare na novogodišnjem prijemu u vili "Bokeljka" služeći ih ćevapima, a pored nje slika predsednika pred put u Ženevu dok jede punjene paprike, uz tekst "Pre i posle plate".
View this post on Instagram

DANAS PULJENE PAPRIKE SUTRI BURANIJA

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) on

Predsednik Vučić je, čini se, prihvatio šalu i pomenutu fotografiju lajkovao sa svog zvaničnog profila BudućnostSrbijeAV.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: