Uhapšen Dragoje Milinković iz anonimnog pisma, sproveden u zatvor

Dragoje Milinković iz Priboja, koji je u anonimnom pismu dostavljenom Višem sudu u Beogradu označen kao ubica pevačice Jelene Marjanović, uhapšen je.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 07.11.2019.

14:37

Uhapšen Dragoje Milinković iz anonimnog pisma, sproveden u zatvor
Ilustracija: Depositphotos/ Kelpfish

On je uhapšen po naredbi Osnovnog suda u Priboju i spoveden u Kazneno-popravni zavod (KPZ) u Valjevu radi izvršenja kazne, saznaje Tanjug.

Sud je izdao nalog za hapšenje jer se Milinković nije javio na izdržavanje zatvorske kazne od godinu dana na koju je osuđen zbog krivičnog dela prevara u produženom trajanju.

On će kaznu izdržavati u KPZ-u za maloletnike u Valjevu, jer je to moguće za one osuđenike koji su dobili kazne do godinu dana zatvora, a imaju prebivalište na teritoriji Višeg suda u Valjevu ili Višeg suda u Užicu.

Dragoje iz Priboja postao je poznat javnosti pre dva dana, jer je pomenut u anonimnom pismu koje je stiglo u Viši sud u Beogradu iz Švajcarske pred početak suđenja jedinom optuženom za ubistvo Jelene Marjanović, Zoranu Marjanoviću.

Ovaj biznismen iz Priboja juče je medijima izjavio da mu sve to smešta bivša supruga kako bi se dočepala njegove imovine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: