Nevreme pogodilo Crnu Goru: Zaustavljen saobraćaj, odroni, obilne padavine

Snažno nevreme, praćeno obilnim padavinama, pogodilo je Crnu Goru, što je stvorilo probleme na teritoriji opštine Nikšić.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.11.2019.

13:54

Nevreme pogodilo Crnu Goru: Zaustavljen saobraćaj, odroni, obilne padavine

Zbog visokog vodostaja Zete obustavljen je saobraćaj kod Brezovačkog mosta.

Iz Zavoda za hidrometeorologiju saopšteno je da je najviše kiše palo u Podgorici, a najmanje u Herceg Novom, prenosi RTCG.

Ranije jutros bio je zatvoren i magistralni put Podgorica-Nikšić zbog odrona, ali je saobraćaj normalizovan.

Nacionalni parkovi Crne Gore saopštili su da će Nacionalni park Biogradska gora od danas biti zatvoren za posetioce, zbog porušenih stabala koja su zbog jakog vetra i kiše pala na put od Kraljevog kola do Biogradskog jezera.

"Neka od stabala pala su i na parking prostor, dok je usled nevremena polomljen i dio mobilijara u tom parku", navode iz Nacionalnih parkova. Službe zaštite i ambijentalne higijene tog nacionalnog parka tokom dana će početi da raščišćavaju prilazni put.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: