"Neće ni Palmeru biti lako s Vučićem" VIDEO

Savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević očekuje da će današnji sastanak predsednika Aleksandra Vučića i američkog izaslanika biti težak.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 04.11.2019.

09:34

Screenshot/TV Prva

Prema njenim rečima, Metju Palmer će morati da objasni neke od svojih susreta i izjava tokom posete Prištini i Skoplju.

Vasiljević je, posle sastanka članova kabineta predsednika Srbije pred ovaj, kako je navela, važan susret, rekla za TV Prva da je Vučić pomno pratio posetu Palmera Prištini i Skoplju.

"Pratili smo sve sastanke koje je imao tamo. Neki su, odnosno biće, za našu javnost iznenađenje, neki nisu. Pratili smo njegove izjave dosta pomno. Ono što je Palmer uradio je da je ovaj sastanak za predsednika Vučića učnio veoma teškim, ali neće ni Palmeru biti lako i jednostavno i moraće da objasni neke od svojih susreta i izjava", rekla je Vasiljević.

Vasiljević je napomenula da je veoma teško razgovarati sa predsednikom Vučićem jer je, kako je naglasila, jedan od onih ljudi koji ne misle mnogo o sebi i svojoj karijeri, već državu stavljaju na prvo mesto.

Mislim da će ovaj današnji razgovor biti dosta težak, ali verujem da će se i Palmer spremiti i imati odgovore na pitanja predsednika Vučića", rekla je Vasiljević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: