Uhapšena bivša palestinska poslanica

Bivša palestinska poslanica Halida Džarar ponovo je uhapšena nekoliko meseci nakon puštanja iz pritvora, tvrdi njen suprug Gasan Džarar.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 31.10.2019.

10:16

Uhapšena bivša palestinska poslanica
Ilustracija: Depositphotos/ lufimorgan

Gasan Džarar, suprug 57-godišnje Halide Džarar, tvrdi da su njegovu ženu izraelske snage jutros uhapsile u njenom domu u gradu Ramali na zapadnoj obali, javlja AP.

Džarar, visoka funkcionerka Narodnog fronta za oslobođenje Palestine, puštena je u februaru nakon 20 meseci administrativnog pritvora. Ta izraelska praksa dozvoljava držanje ljudi u pritvoru mesecima bez ikakvih optužbi.

Izraelska vojska saopštila ja na Tviteru da je preko noči izvršila nekoliko hapšenja na Zapadnoj obali zbog optužbi za terorizam. Vojska je odbila je da da informacije o identitetu uhapšenih.

Izraelska agencija za bezbednost Ssin Bet takođe je odbila da komentariše.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: