Ministar promašio stepenice i pao na lice, ostao bez svesti i hospitalizovan VIDEO

Ministar privrede Nemačke Peter Altmajer, koji je nedavno boravio u poseti Srbiji, pao je sa bine na "Digitalnom samitu" u Dortmundu.

Izvor: B92

Utorak, 29.10.2019.

12:29

Ministar promašio stepenice i pao na lice, ostao bez svesti i hospitalizovan VIDEO
Foto: Tanjug/ Bernd Thissen/dpa via AP

On je, kako prenose nemački mediji, nakon izlaganja, pao sa bine na lice.

Altmajer je, kako pokazuju video-snimci, prilikom spuštanja sa bine promašio stepenice. Mediji ukazuju da je Altmajer nakon pada ostao kratko i bez svesti. navodi se i da je odmah hospitalizovan.

Organizatori skupa, nakon ove nesreće, ispraznili su salu u kojoj se održava manifestacija, a lekari hitne pomoći pregledali su ministra i prebacili ga u bolnicu.

Saopšteno je da je Altmajer u svesnom stanju prevezen u Klinički centar, gde se zahvalio lekarima na ukazanoj pomoći.

Skup je nastavljen nakon što je Altmajer prevezen u bolnicu, a predstavljanje projekta evropske platforme podataka obavljeno je bez prisustva ministra.

Međutim planirana konferencija za štampu na kojoj je trebalo da učestvuje je otkazana.

Nemačka kancelarka Angela Merkel će posle podne posetiti „Digitalni samit“, koji, prema najavi Ministarstva privrede, predstavlja centralnu platformu za saradnju politike, ekonomije, nauke i društva radi oblikovanja digitalnih promena.

Altmajer je na tom skupu trebalo da predstavi planove njegovog ministarstva u vezi s evropskom „klaud mrežom“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: