Najverovatnije poslednji dan vikenda u godini sa više od 20 stepeni

U Srbiji će u nedelju nakon svežeg jutra vreme tokom dana biti sunčano i toplo uz slab vetar.

Izvor: B92, Beta

Subota, 26.10.2019.

23:07

Najverovatnije poslednji dan vikenda u godini sa više od 20 stepeni
Ilustracija: Getty images/Sean Gallup

Jutarnja temperatura kretaće se od jednog do 11 stepeni, dok će najviša temperatura bitiod 23 do 27 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će takođe, posle svežeg jutra, biti sunčano i toplo.

Jutarnja temperatura biće od šest do 11 stepeni, a najviša dnevna oko 25 stepeni.

U ponedeljak će biti pretežno sunčano uz malo nižu temperaturu, a od utorka se očekuje slaba kiša. Od srede do kraja nedelje biće pretežno oblačno u svim krajevima, povremeno sa kišom i osetno hladnije. Na visokim planinama padaće sneg.

Biometeorološka prognoza za 27. oktobar 2019. godine:

Zadržava se relativno povolјan uticaj biometeoroloških prilika na većinu hronično obolelih i osetlјivih osoba. Izvestan oprez se savetuje astmatičarima u toku prepodnevnih sati.

Mada dugoročnije prognoze ne mogu sa preciznošću da odrede, najverovatnije je da je ovaj vikend poslednji u godini čije temperature prelaze 20 stepeni. Prema predviđanjima "Accuweather" već naredni vikend, prvi novembarski, u Beogradu maksimalna dnevna temperatura biće 15 stepeni u subotu, a 14 u nedelju. Drugi vikend u novembru biće još više zimski, sa 10 stepeni u subotu i devet u nedelju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: