Skupština Srbije nastavlja zasedanje

Skupština Srbije nastavlja danas sednicu. Na dnevnom redu predlozi više zakona.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 24.10.2019.

07:20

Skupština Srbije nastavlja zasedanje

Poslanici će raspravljati o Predlogu zakona o poštanskim uslugama, Predlogu zakona o potvrđivanju akata Svetskog poštanskog saveza, kao i o izmenama i dopunama Zakona o informacionoj bezbednosti, o čemu se juče vodila objedinjena rasprava.

Poslanici će raspravljati i o izmenama i dopunama Zakona o opštoj bezbednosti proizvoda, kao i o izmenama i dopunama Zakona o izvozu i uvozu robe dvostruke namene.

Na dnevnom redu sednice su i izmene odluke o izboru članova i zamenika članova odbora Narodne skupštine, kao i predlog davanja saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Finansijskog plana Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za 2019, koji je u dnevni red uvršćen po hitnom postupku.

Reč je o izmenama koje se donose radi isplate novčane pomoći u iznosu od 5.000 dinara svim korisnicima penzija, privremenih naknada invalidima rada druge i treće kategorije invalidnosti, odnosno preostale radne sposobnosti, i invalidnoj deci korisnicima privremene naknade kod Fonda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: