Guri: Čist sam, nemam razloga da se plašim

Nisam zabrinut, izjavio je Goran Radosavljević Guri povodom rezolucije Predstavničkog doma Kongresa SAD.

Izvor: Tanjug

Sreda, 23.10.2019.

15:28

Guri: Čist sam, nemam razloga da se plašim
Ilustracija: Depositphotos/suwannar1981.gmail.com

"I ranije su usvajali te rezolucije. Umoran sam od komentarisanja. Čist sam i nemam razloga da se plašim. Nikada se nisam plašio", izjavio je Radosavljević za Radio Slobodna Evropa (RSE) povodom rezolucije kojom se od Srbije zahteva da reši slučaj ubistva trojice braće Bitići, iz 1999. godine

Radosavljević koji se u tekstu Rezolucije navodi kao odgovoran, jer je bio komandant policijske jedinice Žandarmerija u vreme kada su, kako se pretpostavlja, njeni pripadnici počinili zločin nad braćom Bitići, kaže da je spreman uvek da se odazove na poziv pravosudnih organa u Srbiji.

"Pravosudni organi rade svoj posao, FBI je radio svoj posao", rekao je on..

Predstavnički dom Kongresa SAD usvojio rezoluciju kojom se od Srbije zahteva da reši slučaj ubistva trojice braće Bitići - Ilija, Agrona i Mehmeta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: