Ukrao vozilo hitne pomoći i zaleteo se u prolaznike - povređene dve bebe

Naoružani muškarac je ukrao ambulantna kola u severnom delu Osla i povredio tri osobe kada je udario u njih, javljaju norveška policija i bolnički zvaničnici.

Izvor: B92

Utorak, 22.10.2019.

13:53

Ukrao vozilo hitne pomoći i zaleteo se u prolaznike - povređene dve bebe
Ilustracija: Depositphotos/monkeybusiness

Među povređenima su i dve bebe.

Muškarac je uhapšen nakon što je policija pucala u kola, a policija navodi da on nije zadobio ozbiljne povrede, prenosi Rojters.

"Dve bebe su povređene nakon što je napadač kolima Hitne pomoći udario porodicu. Radi se o blizancima starim sedam meseci i one su zbrinute", rekao je portparol bolnice.

U incidentu koji se dogodio u predgrađu Osla Toršovu učestvovala su dva vozila hitne pomoći - jedno koje je ukrao napadač i drugo vozilo kojim su radnici bolnice pokušali da ga zaustave.

"Policija je ubrzo stigla i uhvatila napadača", rekao je portparol.

Policija je odbila da incident protumači kao namerni napad.

"Naoružani muškarac ukrao je ambulantno vozilo, odvezao se i udario nekoliko osoba. Sada smo ga uhvatili", rekao je portparol policije.

Norveška NRK televizija prenela je da je u incident verovatno umešana još jedna osoba za kojom se traga.

Okolne ulice su blokirane, a teren policija pretražuje i helikopterima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: