Završen još jedan protest "1 od 5 miliona"

Protest "1 od 5 miliona" počeo je i večeras ispred Filozofskog fakulteta, a završen ispred zgrade Republičkog javnog tužilaštva.

Izvor: Tanjug

Subota, 19.10.2019.

21:03

Završen još jedan protest
FOTO TANJUG/ ANDRIJA VUKELIC/ nr

Kod Filozofskog fakulteta govorio je Vladimir Gajić, predsednik pravnog saveta Narodne stranke Vuka Jeremića.

On je rekao da su napuštanje Skupštine i bojkot izbora dva najveća politička aduta protivnika aktuelne vlasti i rekao da veruje da niko od prisutnih nije u dilemi po pitanju bojkota izbora.

Potom su demonstranti krenuli u protestnu šetnju, do Tužilaštva, najpre Kolarčevom ulicom, a kod Narodnog pozorišta pokušali su da pomere topove iz Prvog svetskog rata koji su tu nedavno postavljeni.

Na raskrsnici Kralja Milana sa Ulicom Kneza Miloša, kao i na sledećim raskrsnicama, pomerili su zaštitnu signalizaciju.

Na putu do Tužilaštva prošli su pored zgrade u kojoj živi zamenik gradonačelnika Goran Vesić, gde su palili baklje i skandirali.

Baklje su palili i kod sedišta Komunalne policije, a jednu obližnju zgradu oblepili su natpisma 'bojkot"

Ispred zgrade Republičkog javnog tužilaštva u Katanićevoj su takođe skandirali, palili baklje i na ulazu u sud lepili natpise "bojkot".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: