Odbrana Radoslava Milojičića Kene i/ili prozivka Đilasa: Lopovčine i ološi

Već neko vreme vodi se "rat" u Demokratskoj stranci između dve frakcije, a ovog puta tema je poslanik u Narodnoj Skupštini, Radoslav Milojičić Kena.

Izvor: B92

Petak, 18.10.2019.

13:17

Odbrana Radoslava Milojičića Kene i/ili prozivka Đilasa: Lopovčine i ološi
Screenshot / Fejsbuk

On je sa svog Fejsbuk profila odgovorio na optužbe da je “sitni demokratski profiterčić” zbog kojih je “cela DS godinama stigmatizovana”.

Na optužbe i izjavu da "lustracija u DS-u treba da počne od njega", Kena navodi propuste prethodnog stranačkog rukovodstva iz 2012. godine.

"Tako je, nas lopove koji smo ostavili 5 miliona evra, nas lopove koji smo uzeli milione na reklame preko DS, nas lopove koji smo dobili stranku sa 22% a ostavili na 6%, nas lopove kojima je Vučićević bio glavni i odgovorni urednik PRESA, nas lopove koji smo bili suvlasnici PINKA do 2015, nas lopove koji smo trčali kod Vučića, a on nas postavio za predsednike KSS, nas lopove koji smo napustili DS čim više nismo mogli da budemo predsednici, nas lopovi koji smo za predsedničke izbore 2017. ćutali i lutali, nas lopovčine koji smo napravili firmu na zemljišti Demokratske stranke, nas ološe i stoku koja kamataši rošenu stranku treba oredložiti svakako za lustraciju, a i nešto gore", napisao je Kena.
Screenshot/ Fejsbuk

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: