Pokrenut postupak protiv televizije "Hepi" zbog scene u rijalitiju

Savet REM pokrenuo je postupak za izricanje mere protiv televizije "Hepi" zbog emitovanja scene oralnog seksa u rijaliti programu "Parovi", preneo je UNS.

Izvor: B92

Sreda, 16.10.2019.

11:27

Pokrenut postupak protiv televizije
Ilustracija: Depositphotos/RasulovS

Po navodima UNS-a, predstavnik i glavni i odgovorni urednik te televizije Milomir Marić pozvan je na narednu sednicu REM-a da se izjasni o tom slučaju, kao i o uvredama koje je izneo 30. septembra na račun profesora Filozofskog fakulteta Danijela Sinanija u emisiji "Dobro jutro, Srbijo".

Na portalima i društvenim mrežama ranije je objavljen necenzurisani snimak oralnog seksa za koji se navodi da je emitovan u rijalitiju "Parovi" u živom programu pre ponoći na nacionalnoj televiziji, a reagujući na te navode, Marić je rekao da "niko to nije uradio" nego "pokazao kako se to radi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: