Zbog magle potrebna veća opreznost za volanom

Saobraćaj se obavlja bez zastoja i prekida na najvažnijim putnim pravcima u Srbiji, dok na granicama nema dužih zadržavanja, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Izvor: Tanjug

Utorak, 15.10.2019.

07:40

Zbog magle potrebna veća opreznost za volanom
Ilustracija: Getty images/Andreas Rentz

Veću opreznost za volanom je potrebno imati u ranim jutarnjim časovima kada je na određenim deonicama, uglavnom u planinskim predelima, pored reka i u kotlinama smanjena vidiljivost zbog magle, kao i na delovima puteva na kojima je izmenjeno odvijanje saobraćaja zbog aktuelnih radova.

Prema informacijma Uprave granične policije u 5.15, nema dužih zadržavanja na putničkim terminalima na graničnim prelazima.

Teretna vozila, međutim, na izlazu iz zemlje na prelazu Batrovci čekaju deset sati, a na Horgošu i Bačkoj Palanci sat vremena.

Iz AMS S podsećaju da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske i da tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače

očekuje na srpskim graničnim prelazima.

Prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: