Nastavlja se Miholjsko leto: U sredu sunčano, do 29 stepeni

U Srbiji će u sredu posle prohladnog jutra, ponegde sa maglom, biti pretežno sunčano i natprosečno toplo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Izvor: Beta

Utorak, 15.10.2019.

23:50

Nastavlja se Miholjsko leto: U sredu sunčano, do 29 stepeni
Ilustracija: Getty images/ Matt Cardy

Vetar će biti slab, promenljiv. Jutarnja temperatura kretaće se od četiri do 13, na jugu Banata oko 16 stepeni, najviša dnevna od 23 do 29 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će posle prohladnog jutra i magle u nižim delovima grada, biti sunčano i natprosečno toplo.

Jutarnja temperatura biće od sedam do 13 stepeni, a najviša dnevna oko 27 stepeni Celzijusa.

U Srbiji se narednih sedam dana nastavlja Miholjskog leta, ujutro prohladno a tokom dana pretežno sunčano i toplo sa najvišom temperaturom od 23 do 28 stepeni.

Biometeorološka prognoza za sredu, 16. oktobar:

Biometeorološka situacija će biti povolјnija za većinu hroničnih bolesnika i meteoropata. Blagi oprez se savetuje astmatičarima i srčanim bolesnicima, posebno ujutro. Moguće meteoropatske reakcije su promenlјivo raspoloženje i glavobolјa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: