AMSS: Slabiji intenzitet saobraćaja, popodne moguće kolone na putevima

U Srbiji se ujutru očekuje slabiji intenzitet saobraćaja, dok je u popodnevnim satima moguće formiranje kolona na putevima što će usporiti vožnju.

Izvor: B92

Nedelja, 13.10.2019.

08:50

AMSS: Slabiji intenzitet saobraćaja, popodne moguće kolone na putevima

Formiranje kolona očekuje se na ulazima u veće gradove i delove gde su otpočeti radovi, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

U toku su radovi na delu auto-puta Jagodina - Batočina, u smeru ka Beogradu pa je saobraćaj iz iz pravca Niša ka Beogradu preusmeren preko postojećih službenih prolaza

Tokom radova na isključenju sa auto-puta ka naselju Medaković u Beogradu iz pravca Niša umesto tog isključenja koje će biti zatvoreno, učesnici u saobraćaju mogu koristiti isključenje sa auto-puta za Dušanovac i Autokomandu.

Na auto-putu Ljig-Preljina u naseljenom mestu Vrnčani će zbog radova biti zatvorena preticajna saobraćajna traka uz adekvatnu saobraćajnu signalizaciju.

Na deonici auto-puta Orlovača-Straževica saobraćaj će se zbog radova odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, regulisano semaforima.

Saobraćaj će se odvijati dvosmerno desnom saobraćajnom trakom na delu auto-puta Inđija-Maradik.

Na brojnim drugim deonicama u toku su radovi, pa je potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije.

Na granicama za putnička vozila i naplatnim rampama nema zadržavanja.

Kamioni na Batrovcima čekaju oko 4 sata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: