Uhapšen zbog prevara, ako ga prepoznate, javite policiji FOTO

Beogradska policija uhapsila je A. T. (32) zbog sumnje da je izvršio više krivičnih dela prevara i pronevera, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Izvor: Beta

Subota, 12.10.2019.

12:59

Uhapšen zbog prevara, ako ga prepoznate, javite policiji FOTO
Ilustracija: Depositphotos/ Nomadsoul1

Sumnja se da je, kao odgovorno lice kurirske službe "BEST – TIM" preko jednog sajta dogovarao lažnu kupovinu oglašenih predmeta predstavljajući se kao "Jović Saša" ili "Saša" iz Smedereva, nakon čega bi on ili osobe koje je angažovao, dolazili na adresu pošiljaoca paketa, preuzimali ih i umesto da ih isporuče zadržavali za sebe.

Takođe, sumnja se da se zapošljavao kao radnik u trgovinskim preduzećima, nakon čega bi odradio nekoliko smena i, najčešće u noćnim satima, odnosio robu i novac.

Pošto se sumnja da je na taj način prevario više građana, policija poziva oštećene koji ga prepoznaju na fotografiji da se jave na broj telefona 011/2643-175, 064/892-4372 ili 060/053-1609.
Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: