Kolinda opet pevala i prisvojila deo BiH VIDEO

Retko koja utakmica je privukla pažnju hrvatskih zvaničnika, kao sinoćnja, između Hrvatske i Mađarske, kojoj je prisustvovao ceo državni vrh.

Izvor: Tanjug

Petak, 11.10.2019.

12:09

Kolinda opet pevala i prisvojila deo BiH VIDEO
EPA-EFE/TOMS KALNINS

Najviše pažnje je, ipak, prema pisanju hrvatskih medija, privukla predsednica Kolinda Grabar Kitarović.

Vatrene je u utakmici sedmog kola kvalfikacija za Evropsko prvenstvo na Poljud došlo da gleda više od 30.000 ljudi, a među njima je i mnogo poznatih.

U svečanoj loži stadiona našli su se predsednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović sa suprugom Jakovom, zatim premijer Andrej Plenković, kao i predsednik Sabora Goran Jandroković.

Osvedočena kao vatrena navijačica na svetskom fudbalskom prvenstvu u Rusiji, kada je skrenula pažnju svetske javnosti, hrvatska predsednica je i sinoć bila u centru pažnje, piše hrvatski portal Net.

U tome joj se, navodi se, zdušno pridružila i supruga Zlatka Dalića, trenera hrvatske reprezentacije, koja je na stadion došla u pratnji sinova - Tonija i Bruna.

Kitarović prisvojila Kupres Hrvatskoj

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izazvala je burne reakcije u medijima BiH jer je nakon fudbalske utakmice između Hrvatske i Mađarske u Splitu, prisvojila deo BiH.

Naime, ona je, komentarišući utakmicu za Sportske novosti, rekla da je grad Kupres, koji se nalazi na jugozapadu BiH, deo Hrvatske, prenosi Indeks.

"Presrećna sam zbog, naravno, rezultata, ali još više zbog Dalića i svih igrača i ponajviše svih ovih ljudi koji su se skupili ovdje u Splitu. Od Visa do Kupresa, cela Hrvatska", rekla je Grabar Kitarovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: