"Kurti je život posvetio 'velikoj Albaniji' i mržnji prema Srbima"

Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je da je Aljbin Kurti život posvetio stvaranju "velike Albanije" i mržnji prema Srbima.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 07.10.2019.

23:17

Printskrin/O2

Vulin je kazao i da on neće Srbe sa Srpske liste u "kosovskoj vladi", već "privatne" Srbe, koji su dobri samo njemu i Draganu Đilasu.

"Kada god pomislim da Šiptare ne može da predvodi veći ološ oni me demantuju. Aljbin Kurti je život posvetio stvaranju velike Albanije i mržnji prema Srbima i Srbiji. Jedini veći ološ od njega su Srbi u Beogradu koji pokušavaju da ga prikažu kao novog čoveka", rekao je Vulin komentarišući izjavu Kurtija da ministar iz srpske zajednice u "kosovskoj vladi" ne mora da bude sa Srpske liste.

Vulin je istakao da Kurtiju nije mržnja nova, niti je on novi čovek.

"Kurti neće Srbe sa Srpske liste, on hoće privatne Srbe, one koji su dobri samo njemu i Đilasu. Ološ koji je vređao maloletnu ćerku predsednika Vučića mrzi Srbe zato što postoje, on hoće celovito Kosovo bez Srba. Neće da pregovara osim o nezavisnosti. Ako je tako, može odmah da se pozdravi sa nezavisnošću, to neće dočekati", poručio je Vulin u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: