Napad u centru Parizu, ubijena četvorica policajaca FOTO VIDEO

Četiri policajca ubijena su u policijsku stanici u centru Pariza, nožem ih je napao muškarac koji je potom ubijen, saopštio je zvaničnik policijskog sindikata.

Izvor: Tanjug, Beta/AFP

Četvrtak, 03.10.2019.

14:12

Napad u centru Parizu, ubijena četvorica policajaca FOTO VIDEO
Foto: Tanjug/AP/Kamil Zihnioglu

Napadač je bio zaposlen u administarciji policijske uprave, a do napada je došlo posle svađe u dvorištu policijske stanice, rekli su policijski izvori za francuske medije.

Francuski policijski izvori, prenele su agencije, navode da je napadač izgubio kontrolu i počeo da ubada nožem policajce koji su se nalazili oko njega.

"Jedan od kolega ubio je osobu odgovornu za napad", rekao je šef lokalnog policijskog sindikata Loik Traver televiziji BFM.

Napad se dogodio kod policijske stanice u blizini katedrale Notr Dam, a na lice mesta su došli predsednik Emanuel Makron i premijer Edvard Filip.

Stanica metroa u blizini napadnute policijske stanice je zatvorena iz bezbednosnih razloga, a okolno područje je ograđeno.

Makron: To je prava drama

Foto: Tanjug/AP/Kamil Zihnioglu
Francuski predsednik Emanuel Makron ocenio je kao "pravu dramu" smrt četiri policajca koje je ubio kolega u prefekturi u Parizu, preneli su tamošnji mediji.

Makron koji je tokom dana obišao prefekturu izjavio je da su svi u toj policijskoj stanici "u šoku, jer je jedan od njihovih kolega ubio četvoro drugih".

Policijski službenik je nožem ubio četiri kolege pre nego što je upucan.
Foto: Tanjug/AP/Kamil Zihnioglu
Foto: Tanjug/AP/Kamil Zihnioglu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: