Iskliznuo iz šina tramvaj na liniji 13

Na mostu na Adi danas u 12.20 iskliznuo je iz šina tramvaj na liniji 13, dok se kretao u pravcu ka Novom Beogradu, saopšteno je iz JKP GSP Beograd.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 03.10.2019.

15:35

Iskliznuo iz šina tramvaj na liniji 13
Ilustracija: Depositphotos/ Chalabala

Kako se navodi u saopštenju, jedna putnica je lakše povredjena i kolima hitne pomoći zbrinuta je u zdravstvenoj ustanovi, a na tramvaju je pričinjena manja materijalna šteta.

Uviđaj je obavljen, a istraga će utvrditi okolnosti pod kojima se incident dogodio, odnosno razloge koji su doveli do iskakanja tramvaja iz šina, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: