Uhapšen brat Nikole Jokića: Optužen da je davio ženu u Denveru; oglasio se njegov otac

Brat košarkaša "Denver nagitsa" i reprezentativca Srbije Nikole Jokića, Strahinja, uhapšen je u Denveru zbog optužbi da je napao, gušio i gurao jednu ženu.

Izvor: Tanjug

Sreda, 02.10.2019.

08:33

Uhapšen brat Nikole Jokića: Optužen da je davio ženu u Denveru; oglasio se njegov otac
Ilustracija: Depositphotos/belchonock

Strahinja Jokić (37) je, pod dejstvom alkohola, napao ženu u jednom apartmanu, prenosi lokalni "Denver post", navodeći da je ona pokušala da pobegne, ali da ju je Jokić grubo gurnuo i sprečio da izađe iz stana. Ona je potom istrčala na terasu i dozivala pomoć, ali ju je Jokić napao i počeo da je davi.

Žena je zatim pokušala da pozove policiju, a tada joj je Jokić oduzeo telefon.

Ipak, ona je uspela da pošalje poruku preko kompjutera poznaniku, koji je zatim obavestio policiju, a ona uhapsila Strahinju, navodi se u policijskom dokumentu u koji je list imao uvid.

Predstavnica za štampu Tužilaštva Kerolajn Tajler izjavila je da je Tužilaštvo prihvatilo optužbe za napad drugog stepena. Branislav Jokić prokomentarisao je za "Blic" hapšenje svog sina Strahinje.

"U pitanju je jedna obična porodična svađa koja je medijski napumpana. Američki propisi su takvi kakvi jesu, malo stroži. On je izašao posle 24 sata, bez ikakvih problema. Preneto je u medijima tako kako jeste, a ni 24 sata nije bio tamo. Nikoli, normalno, nije svedno, ali sve je okej. Nije ovo ništa posebno, proći će i ovo, šta da radimo... Čuo sam se s njim, pričali smo 100 puta u toku dana, biće tu malo gužve i nervoze, ali nije strašno! Pravi se gužva ni oko čega", rekao Branislav Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: