Osmanijeva: Ukloniću sve takse ako nam Srbija da informaciju o 1.700 nestalih

Vjosa Osmani je izjavila da će ukloniti "sve carine" na srpske proizvode ako Srbija pruži informaciju o "1.700 nestalih lica"

Izvor: Beta

Utorak, 01.10.2019.

15:32

Osmanijeva: Ukloniću sve takse ako nam Srbija da informaciju o 1.700 nestalih
EPA-EFE Stringer

Kandidatkinja Demokratskog saveza Kosova za premijerku Kosova, Osmani, izjavila i da će voditi dijalog sa Beogradom jer je to kako je ocenila, proces koji mora voditi osoba koja nije ucenjena, ali je dodala i da "neće dozvoliti da promena granica bude deo dijaloga".

"Pitanje takse se mora rešiti na osnovu reciprociteta sa Srbijom. Pozvaću i Srbiju da se vrati za pregovarački sto. Srbija danas ne prihvata brojnu robu sa Kosova i kreira necarinske blokade. Ukloniću sve carine ako nam Srbija da informaciju o 1.700 nestalih lica", navela je Vjosa Osmani.

Ona je dodala da su takse na robu iz Srbije uvedene "kako bi se pokrili skandali vlade Ramuša Haradinaja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: