Kako zvuči Greta bez pripremljenog teksta VIDEO

Na internetu se pojavio snimak sa konferencije za štampu na kom se može videti kako Greta Tinberg "nespretno" odgovara na pitanja novinara.

Izvor: B92

Subota, 28.09.2019.

18:40

Kako zvuči Greta bez pripremljenog teksta VIDEO
EPA-EFE/ MICHAEL NAGLE

Video, koji je već postao viralan, "otkriva" kako aktivistkinja odgovara na pitanja bez prethodne pripreme.

Scena sa panela, u kom je učestvovala Greta, sada već govori u prilog "teoriji", koja se mogla pročitati ovih dana, da je Greta projekat velikih sila i da sama ne bi imala kapaciteta da iznese teret globalne promocije svojih ideja.

"Da li možete da nam kažete šta je poruka koju želite da prenesete svetskim liderima i da li je vreme da predsednik Tramp odgovori na ono što ste rekli danas", pitao je novinar Gretu.

"Izvinite, šta je bilo prvo pitanje?", pitala je zbunjeno Greta.

Kada joj je novinar ponovio pitanje, mlada aktivistkinja je pokušala da odgovori.

"Poruka koju želimo da pošaljemo je da nam je dosta", kratko je odgovorila i zastala, a zatim dodala: "Da li neko drugi želi da odgovori na ovo pitanje?".

"Mislim da bi trebalo da postavite pitanje i drugima", rekla je Greta i završila svoje izlaganje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: