Osmoro migranata povređeno, vozač pobegao

Osmoro ilegalnih migranata je povređeno, a vozač je pobegao nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila na putu Bijeljina-Tuzla, u mestu Banj Brdo.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.09.2019.

18:13

Osmoro migranata povređeno, vozač pobegao
Ilustracija: Depositphotos/ janefromyork

U udesu je oštećeno službeno vozilo Granične policije BiH, kao i ono kojim su krijumčareni migranti, dok je vozač pobegao, saopšteno je danas iz Granične policije BiH.

Nezgoda se dogodila prošle noći kada su pripadnici Granične policije, uz svetlosna i zvučna upozorenja, pokušali da zaustave "audi A4", ali je vozač, pokušavajući da pobegne, udario u potporni zid u mestu Banj Brdo, pa se vozilo prevrnulo, dok je vozilo Granične policije udarilo u bankinu.

U "audiju" se nalazilo osmoro ilegalnih migranata, koji su nakon nezgode, u pratnji Hitne pomoći Tuzla i pripadnika Granične policije BiH, odvezeni u tuzlanski Univerzitetski klinički centar radi ukazivanja medicinske pomoći i utvrđivanja stepena povreda.

Ilegalni migranti nisu posedovali identifikacione dokumente, a u razgovoru sa pripadnicima Granične policije izjavili su da dolaze iz Iraka.

Pre saobraćajne nezgode, vozača "audija" pokušali su da zaustave i pripadnici MUP-a Republike Srpske u Ugljeviku, a potom u Loparama, ali je on pobegao ka Tuzlanskom kantonu.

U saopštenju iz Granične policije navodi se da vozilo "audi A4" nije imalo pripadajuće registarske oznake BiH.

U saobraćajnoj nezgodi nije povređen niko iz Granične policije, prenela je RTRS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: