Velika akcija policije u Zenici: Uhapšeno 14 osoba

Policija Zeničko-dobojskog kantona uhapsila je danas 14 osoba zbog krivičnih dela u vezi sa drogom, u akciji koja je sprovedena na 21 lokaciji.

Izvor: B92

Sreda, 25.09.2019.

13:31

Velika akcija policije u Zenici: Uhapšeno 14 osoba
Ilustracija: Depositphotos/ Chalabala

Portparolka policije Aldina Alić izjavila je da je reč o opsežnoj policijskoj akciji pod nazivom "Mreža tri" i da se za dve osobe još traga.

Alić je za Fenu rekla da je akcija usmerena na lica koja se sumnjiče za izvršenje krivičnih dela neovlašće proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija.

Akcija predstavlja nastavak operativnih akcija "Mreža jedan" i "Mreža dva", koje su sprovedene 2016. i 2017. godini u okviru kojih je izvršeno na desetine pretresa.

Tada je uhapšeno više osumnjičenih zaplenjene su značajne količine opojnih sredstava, nelegalnog oružja, novca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: