Počeli pregovori rektorke i grupe studenata

Rektorka BU Ivanka Popović ušla je danas oko 10 sati u zgradu Rektorata, gde su počeli pregovori sa grupom studenata iz Udruženja "1 od 5 miliona".

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 23.09.2019.

10:26

Počeli pregovori rektorke i grupe studenata
Tanjug, Tanja Valiæ

Oni od prošlog petka blokiraju zgradu Rektorata Univerziteta u Beogradu.

Pregovori rektorke i studenata zatvoreni su za javnost.

Početak pregovora sa studentima usledio je pošto je Popović u jučerašnjem saopštenju osudila ulazak aktivista vladajuće stranke u zgradu Rektorata tokom protesta studenata, odnosno blokade zgrade, 13. septembra.

Popović je pre nekoliko dana rekla da razgovori moraju biti nastavljeni, jer je to jedini način da se dodje do rešenja.

"Nama je od ključnog značaja da stručne službe u Rektoratu počnu da rade. Nadamo se da ćemo u razumnom roku sesti za sto da privedemo priču kraju", navela je Popović pre nekoliko dana na zajedničkoj sednici članova Senata, Saveta i Studentskog parlamenta Univerziteta u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: