"Političko orgijanje ispred Vesićeve kuće"

Predstavnici SNS u Skupštini grada Beograda osudili okupljanja pristalica SzS ispred stana u kome živi zamenik gradonačelnika Goran Vesić s porodicom.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 23.09.2019.

08:21

Tanjug/Amaterski snimak/bk

Oni ističu da je reč o nastavku politike nasilja, koja je slika i prilika Saveza za Srbiju.

Član Predsedništva SNS i odbornik u Skupštini grada Beograda Vladimir Orlić tim povodom kaže da se radi o "političkom orgijanju" koje su ispred Vesićeve kuće organizovali "ljotićevci po vokaciji, huligani po prirodi i lopovi po navici".

On kaže i da se "Dragan Đilas prevario ako misli da će ponovo doći u priliku da napuni račune sa još 619 miliona evra primenjujući fašističke metode".

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković kaže da je "bezobzirni i primitivni način političke borbe", pretnje i linčovanje političkih neistomišljenika kao jedini program i ideja kojom se vandali vode-slika i prilika SzS-a.

Kako kaže, zgrožen je stepenom nasilja i mržnje koju su predstavnici SzS-a, demonstrirali ispred zgrade u kojoj živi Vesić i dodao da je vrhunac dolaziti na nečiju kućnu adresu i pretiti porodici i to samo zato što se taj neko ne plaši da ukaže na sve malverzacije Dragana Đilasa.

Zamenik šefa odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Radoslav Marjanović kaže da dolazak pristalica SzS pred Vesićev stan potvrđuje da su oni rešili da se sada direktno i fizički obračunavaju s političkim neistomišljenicima pokušavajući da im ograniče slobodu kretanja, a kao krajnji cilj i slobodu političkog delovanja.

Taj pokušaji primitivnog zastrašivanja neće proći, poručuje Marjanović u saopštenju za javnost.

Aleksandar Marković, sekretar Gradskog odbora Beograd SNS, osudio je okupljanje grupe pristalica SzS i naveo da su organizovano došli da prete, jer "to jedino znaju". "Skandalozno je na šta su sve spremni zarad vlasti i privilegija, pa čak i da ugrožavaju bezbednost porodice Vesić", rekao je on.

Članica Gradskog odbora Beograd SNS Nataša Stanisavljević kaže da je to nastavak politike nasilja koju propagiraju Đilas i njegovi sledbenici.

I predsednik Odborničke grupe SNS u Skupštini opštine Vračar Uglješa Mrdić se slaže da je ono što rade Đilas i njegovi saradnici "monstruozno i bezobzirno".

U izjavi dostavljenoj Tanjugu on navodi da očekuje efikasnu reakciju nadležnih državnih organa i ističe da sve te "bolesne napade organizuju oni koji su zadužili Beograd i napunili svoje džepove na štetu građana".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: