Sedam minuta čistog straha na letu iz Džordžije ka Floridi

Putnici koji su avionom kompanije "Delta erlajns" putovali iz Atlante u Džordžiji za Fort Loderdejl u Floridi iskusili su sedam minuta čistog straha.

Izvor: B92

Petak, 20.09.2019.

08:29

Sedam minuta čistog straha na letu iz Džordžije ka Floridi
Bruce Bennet/Getty images/Ilustracija

Avion u kom su bili tokom leta "propao" je skoro devet hiljada metara, piše "Njujork post".

Avion je u sredu bio na pola puta do konačnog odredišta kada se sa visine od 11.890 metara za nešto manje od sedam minuta naglo spustio na nešto više od 3.000 metara.

"Odjednom sam osetio nešto što je ličilo na brzi pad. Počeli smo da padamo i maske sa kiseonikom su ispadale. Nastao je haos medju putnicima. Jedna od stjuardesa ponavljala je da 'ne paničimo', medjutim, situacija je bila dosta napeta. Mnogi putnici oko mene ubrzano su disali", rekao je putnik Haris De Voskin za WFTS.

On je rekao da je iz aviona ženi i porodici javio da se dogadjaju "neke strašne stvari", prenosi CDM.

Portparol kompanije "Delta erlajns" rekao je da je let preusmeren u grad Tampa na Floridi zbog mera bezbednosti i da je tamo sleteo bez ikakvih problema. Kako je istakao, do preusmeravanja je došlo zbog "nepravilnosti kod održavanja vazdušnog pritiska u avionu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: