B92 saznaje: Nema prekida saobraćaja na Aerodromu "Nikola Tesla", manji udes

Kako B92 nezvanično saznaje, posle manjeg udesa na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu nije došlo do prekida saobraćaja, kako su najpre preneli beogradski mediji.

Izvor: B92

Petak, 20.09.2019.

14:36

B92 saznaje: Nema prekida saobraćaja na Aerodromu
Foto: Epa,KOCA SULEJMANOVIC

Medji su preneli da su se cisterna za prevoz goriva i kamion koji prevozi hranu i piće za avione sudarili danas na pisti beogradskog aerodroma Nikola Tesla.

Kako je rečeno za B92, vozila su se samo "zakačila", a avio-saobraćaj funkcioniše neometano.

"Oko 11.25 časova, prilikom opsluge aviona, na parking poziciji A10 na beogradskom aerodromu došlo je do kontakta vozila koje opslužuje avione keteringom i cisterne koja opslužuje avione gorivom", saopštio je kasnije Aerodrom.

"Napominjemo da je reč o manjoj nezgodi, na lokaciji udaljenoj od piste, tzv. platformi, koja služi za parkiranje i pripremu aviona za let. Događaj nije uticao i ne utiče na bezbednost i redovnost aktivnosti na aerodromu. Aerodromske službe reagovale su pravovremeno i u skladu sa procedurama", dodaje se u objavi za medije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: