Skoplje: Janeva u pritvoru još 30 dana

Krivični sud Severne Makedonije produžio je danas pritvor bivšoj specijalnoj tužiteljki Katici Janevoj, osumnjičenoj u aferi "Reket", za još 30 dana.

Izvor: B92

Sreda, 18.09.2019.

16:48

Skoplje: Janeva u pritvoru još 30 dana
EPA-EFE/ Nake Batev

"Krivično veće Osnovnog krivičnog suda u Skoplju, postupajući na predlog Osnovnog javnog tužilaštva za procesuiranje organizovanog kriminala i korupcije, usvojilo je odluku kojom se mera pritvora produžava na još 30 dana", saopšteno je iz Krivičnog suda", prenosi portal Plus info.

Janevoj tridesetodnevni pritvor ističe u petak, a tužilaštvo je produžetak zatražilo zbog mogućnosti bekstva, uticaja na svedoke i ponavljanja krivičnog dela.

Advokat Janeve Irena Frčkovska podnela je juče predlog da se pritvor zameni blažom merom i ponudila je garanciju u imovini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: