Napad u Novom Pazaru može da izazove nekonrolisanu reakciju građana

Generalni sekretar SDA Sandžaka Ahmedin Škrijelj upozorio je da slučaj prebijanja muškarca u Novom Pazaru može da izazove nekontrolisanu reakciju građana.

Izvor: Tanjug

Sreda, 18.09.2019.

21:41

Napad u Novom Pazaru može da izazove nekonrolisanu reakciju građana
Ilustracija: Depositphotos/dechevm

Vinovnici najnovijeg napada su pripadnici policije.

Škrijelj je rekao da Hadžovića prebili policajci bez ikakvog razloga, te da je pokušao da zaštiti decu koja su slavila rođendan.

Njemu su nanete teške telesne povrede, a kako tvrdi Škrijelj, policija je jednostavno "upala" u kafić tokom proslave rođendana i počela da maltretira decu koja su se tu našla.

"Hadžović je postupio roditeljski i zatražio da se policija prema deci ophodi ljudski i da ih ne ponižava. Policija je Hadžovića nakon toga brutalno napala i pretukla pred decom, nanoseći mu teške telesne povrede", rekao je Škrijelj.

On navodi da je Hadžović bio nateran da potpiše izjavu da je on napao policajce kako bi ga odmah pustili.

Škrijelj je na konferenciji za novinare podsetio da se još ništa ne radi po pitanju pogibije studenta iz Novog Pazara u Beogradu, ali ni povodom ubistva Fahrudina Skarepa u Tutinu.

Slike pretučenog Edina Hadžovića sa krvavom majicom masovno se šire na socijalnim mrežama u Novom Pazaru a na pojedinim se poziva i na proteste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: